A legjobb évfordulós ajándék: páros masszázs

Emlékeztek a kézműves barátnőmre, akinek nem olyan régen ventilátort vettem? Mostanában nagyon sok időt töltünk együtt, így megtudtam azt, hogy hamarosan lesz az évfordulójuk. Már régóta együtt vannak, mondhatni lassan már minden ajándékot kipipálhatnak. Bajban is volt barátnőm, hogy mivel lepje meg a párját.

Ekkor jutott eszembe, hogy abban a szuper masszázs szalonban, ahová járok, láttam párokat is, ami alapján arra tudok következtetni, hogy páros masszázsra is lehetőség van. Meg is néztem a masszázs oldalon oldalát, ahol megtaláltam a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalon a páros masszázs leírását, és ugyanitt időpont foglalásra is volt lehetőség. Egyébként a páros masszázs nem csak azoknak lehet jó meglepetés, akik szerelmesek, hiszen tök jó ajándék lehet anyáknapjára, születésnapra, vagy csak úgy is. A karma thai masszázs szalonban van is egy csajos csomag, amit kifejezetten barátnőknek vagy anya és lánya párosnak ajánlanak.

A páros masszázshoz egyéb csomagok is rendelkezésre állnak. A csajos csomagon kívül van egy kényeztető csomag és egy luxus csomag is. Természetesen most barátnőmnek nem egy csajos csomagot ajánlottam. Felolvastam neki mindkét csomagnak az ajánlatát. A kényeztető csomagon belül 90 perces masszázst lehet választani és jár hozzá még egy 30 perces relaxáció is, ezen kívül pedig prémium pezsgőt és gyümölcskosarat is adnak. A luxus csomag a kényeztető csomag teljes tartalmát tartalmazza, amin felül még rózsaszirmokat, csokiszökőkutat és epret is kapnak, valamint a 30 perces relaxáció, a relaxáció a masszázs szalon VIP szobájában vehető igénybe.

Ha már évforduló, akkor mindenképp a luxus csomag jöhet szerintem számításba. Néhány perces gondolkodás után, barátnőm is erre jutott, és már kérte is tőlem a telefonszámot, hogy le tudja foglalni a csomagra az időpontot. Mondtam neki, hogy bár van telefonszám is, de nem feltétlenül szükséges felhívni a szalont, mivel online is lehetőség van arra, hogy lefoglaljuk az időpontot. Barátnőm csak pislogott, mondta, hogy ő még nem járt olyan szalonba, ahol lehetőség van online időpontot foglalni, így azonnal lecsapott erre a lehetőségre.

Természetesen mivel az én telefonom volt megnyitva a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldal, így végül én adtam le a foglalást az oldalon úgy, hogy közben barátnőmnek mondtam, hogy milyen adatokat kell megadni, ő meg szóban navigált, hogy milyen időpontban szeretné igénybe venni a páros masszázst. Az fontos, hogy a páros masszázst a Király utcai szalonba lehet igénybe venni, így ide foglaltunk időpontot. Ebben a szalonban található egy dupla szoba, ahol a közös élményt át lehet élni.

Az oldalon találtam egy gyakran ismételt kérdések rovatot is. Ezt azt hiszem még én sem olvastam, de igazából olyan információk vannak felsorolva, amit én már jól ismerek, hiszen ezeket személyesen is elmondták már nekem. De azért a barátnőmnek ezt is felolvastam, hogy tutira tudja, hogy a masszázs előtt legalább egy órával nem szabad enni, sem pedig alkoholt fogyasztani, így az ünneplést mindenképp a masszázs utánra tartogassák. A masszázsra holnapután kerül sor, már nagyon izgatottan várom barátnőm beszámolóját róla.

Abban biztos vagyok, hogy maga a szalon neki is nagyon fog tetszeni. Egy igényesen kialakított szalonról van szó, a színek harmonikusak, a karma thai masszázs logója is nagyon kellemes és megnyugtató érzéssel tölt el, a helyiség bézs, barna, fekete és lila színei pedig nagyon hangulatossá teszik az egész szalont.

Évfordulós ajándéknak mindig élményt szoktam javasolni, ezek sokkal jobbak az olyan tárgyaknál, amik végül csak hosszú évekig porfogóként szolgálnak. Egy páros masszázs mindkét félnek nagyon jól esik, frissítő, relaxáló hatása pedig napokig kitart. Utána pedig bármikor lehet újra együtt romantikázni, feltöltődni. Szerintem ha egyszer egy páros kipróbálja, biztos, hogy rá kap az ízére, főleg egy ilyen szép szalonban, ahol mindenki barátság és figyelmes a kiszolgálás.