Segítség szabásminták nyomtatásához

A kis városban, ahol élek, sehol sem tudnám beszerezni a nyomtatómba a tonert, amikre szükségem van. Pedig nagyon sokat nyomtatok és gyakran nagyon fontosak a színek is, hiszen egyedi kötés- és szabásmintákat szoktam nyomtatni, ahol a színek sok mindent jelenthetnek. Van amit én rajzolok meg magamnak egy erre alkalmas programban és van, amit az internetről szerzek. Emlékszem, régebb mindig a szomszéddal hozattam a tonereket, de ő már nyugdíjas, nem ingázik minden héten minimum egyszer be az egyik közeli nagyvárosba, mint anno. Nekem pedig nem lenne egyszerű, hiszen mozgássérült vagyok. Anyagokat és fonalat tudok magamnak szerezni, de a tonereket online rendelem.

Utángyártott tonereket szoktam venni. Sajnos a kézműves termékeimmel nem keresek olyan sokat, hogy meg tudjam engedni magamnak a gyártó által előállított tonereket, főleg így, hogy mindig kell vennem fekete tonert, valamint sárga, magenta és ciánkék tonereket is, ha kifogynak.

Több okból is szeretem ezt a webshopot, amire rátaláltam, miután a szomszéd nyugdíjba ment. Először is már önmagában olcsóbbak az árak, mint abban a boltban, ahová anno a szomszéd járt. Aztán van egy folyamatosan működő kedvezményük, ami számomra nagyon előnyös. Ha kér terméket vásárolsz, mindkettő olcsóbb, mint eredeti árban, ha pedig hármat, akkor szintén még olcsóbb mindhárom. Tehát mindennek van egy eredeti ára, valamint két többdarabos ára. Mivel én sokszor négy tonert is kell vásároljak egyszerre, ezért ez nagyon jó dolog számomra. Azt s nagyon szeretem, hogy hamar megérkezik a rendelésem. Vannak bizonyos színkódok, amikkel jelzik, hogy egyből tudják küldeni a csomagot és akkor már másnap érkezik, vagy egy-két napnál tovább fog tartani. Ezt nagyon korrektnek tartom, hiszen tiszteletben tartják a vásárlóik idejét.

Azért én sem nyomtatok ipari mennyiségben, ami azt jelenti, hogy nem kell nagyon gyakran rendelnem. Ezért kifejezetten örülök annak, hogy beregisztráltam és a felhasználóm révén megtudom nézni a régi rendeléseimet. Így nem kell mindig előkeresnem a nyomtatom füzetkéjét, megnéznem a nyomtató nevét és ez alapján ki keressem a weboldalon a kompatibilis tonereket. Ezt utálnám minden egyes alkalommal megcsinálni, de nyilván nem tudom megjegyezni a nyomtató típusát, mert ritkán van rá szükségem.

Szóval így szoktam kinyomtatni a kötés- és szabásmintáimat.