Nemcsak a kézműves termék lehet jó minőségű

A kézműves termékeket elsősorban azért szeretem használni, mert általánosan sokkal magasabb minőséget képviselnek és a ráfordított figyelem is sokkal nagyobb az elkészítése során. Azonban nem lehet mindenből kézműves terméket vásárolni, hiszen ahhoz elég vaskos pénztárcára lenne szükség, illetve van egy dolog ami még félre szokott menni, ha más termékekkel hasonlítják össze. Nagyon sokszor azt gondolják az emberek, hogyha valami olcsóbb, akkor az nem lehet annyira jó minőségű termék, de az az igazság, hogy ez nem teljesen így van, hiszen van, ahol egy márkát fizetünk meg, és azért kerül olyan sokba.

Most, hogy Fanni hamarosan meg fog érkezni nagyon elmerültem a baba témákban. Az egyik fókusz most a ruhanemű beszerzésén van, amihez én a www.lord.shop.hu/bababolt webáruház tartalmában merültem el, mivel itt találhatók olyan ruhák, kis bodyk, amiken különböző mesék karakterei találhatóak meg. Van mini egeres, verdák mintájú, és egyébként akár kispárnát is lehet vásárolni, illetve harisnyákat és a zoknikat. Az ilyen menő, mesés mintákkal ellátott bodyk nagyon sok helyen több ezerbe, akár tízezerbe is kerülnek, de a www.lord.shop.hu/bababolt webáruházban csupán 1399 forintba kerül egy ilyen body, a zoknik pedig még ennél is olcsóbbak ahogyan a harisnyák is. Ez az alacsony ár nem jelenti azt, hogy nem jó minőségű ez a ruha, hiszen egy száz százalék pamut bodyról van szó.

Vannak termékek, amiknél ragaszkodok a kézműves termékekhez, de bizonyos esetekben el lehet ettől térni, ha az ember tudja, hogy a nem kézműves termékeket forgalmazó cég termékei is vannak ugyanolyan jó minőségűek. Ebben az esetben pedig ez fennáll, hiszen prémium minőségű termékeket lehet itt megtalálni. Aki pedig a természetes anyagokat kedveli, még akár bambusz törlőkendőt is találhat.

A cég egyébként 1995 óta foglalkozik termékek beszállításával. Először elosztókat és nagykereskedőket látott csak el, de ma már több hálózatot is ők látnak el termékekkel, és ugyebár nekünk is elérhetők már a webáruházon keresztül. Ez a sok év is biztosít arról, hogy egy jól működő, megbízható cégről van szó, hisz aki ennyi ideig fennmarad, annak jónak kell lennie.

Melyik a kedvenc termékem? A bodykat már említettem korábban, de ezenkívül is van bőséges kínálat. A másik nagy kedvencem a csőrös poharak, amiken nagyon cuki állatok vannak. A baba termékeken kívül a vitamin kínálat is plusz pontos. Szóval ha C vitamin kell, akkor a baba ruhák, kiegészítők mellett akár azt is meg lehet itt vásárolni.

A baba termékekre visszatérve, vannak olyan csomagok, amiket ingyen szállítanak ki. Ezek előre összeállított csomagok, amikben különféle pelenka és törlőkendő termékek vannak.

Az egyik fullos csomag például tartalmaz egy csomag Flovell nadrágpelenkát, és egy csomag Sleepy NATURAL NADRÁG pelenkát, valamint 5 csomag Olívaolaj & Pamut és öt csomag SENSITIVE törlőkendőt, mindkettő a Sleepy márkától, továbbá egy mosógél kapszula csomag is található benne. Bónuszként pedig ajándék is jár hozzá, méghozzá egy
csomag egészségügyi betét. Egy ilyen csomag nem csak az ingyenes szállítás és a kedvezmény miatt éri meg nekem, hanem azért is, mert így különböző márkák termékeit ki tudom próbálni. Ez nagyon szimpatikus megoldás. A tesztelés során pedig majd jól kiderül, hogy melyik is a legszimpibb termék nekünk.