Minecraft gyémánt kardok, webshopról az óvodába

Egy gyakorló édesanyának nagyon sok feladata van. Ez persze mind édes teher, de szerintem minden ilyen típusú anyuka nevében mondhatom, hogy nem egyszerű feladat. Ahogy nőnek a gyerekek, úgy változnak egyre inkább, mindig mást szeretnek, más a kedvenc, és ezzel a folyamatos változással nekünk is lépést kell tartani.

Mostanában a legnagyobb dili a Minecraft, mint ahogy azt mindannyian tudjuk, kis gyermekes szülők, így felmerült az igény a gyerekekben, hogy az oviban is szeretnének Minecraft-os játékokkal játszani. Mivel egy páran elég ügyesek vagyunk a kézműves dolgokban, így arra gondoltunk, elkészítünk nekik néhány kardot, és azzal tudnak majd játszani. Már el is készítettem a terveket, mire az egyik anyuka felhívott, hogy szétnézett a kedvenc webshopjában, ahonnan a gyerekjátékokat szokta rendelni, és látta, hogy nagyon kedvező árért lehet kapni ilyen kardokat készen. Először nagyon sok volt az ellenérzés, én sem örültem neki egyáltalán, hogy meg akarják venni a kardokat. Ha egy anyuka készít valamit, abba beleteszi a szívét, lelkét, egy bolti játék meg csak egy bolti játék. Kiszámoltuk, és rájöttünk, hogy nem is érdemes elkészíteni a kardokat, mert a bekerülési költség, és a befektetett idő is, amit rá szánunk, végül sokkal többre jönne ki, mint ha megrendelnénk őket. És sokkal tovább tartana, mire a gyerekek hozzájutnának, ha mi készítenénk el, míg ha megrendeljük, pár napon belül megkapják.

Utána néztem pontosabban, és valóban jobban jöttünk volna ki, ha megrendeljük, csak abban nem voltam biztos, hogy ki is küldik-e a rendelésünk, és a minősége is megfelelő lesz-e a játékoknak, pont olyan lesz-e minden, mint ahogyan elképzeltük. Persze, anyukatársam biztosított róla, hogy nagyon megbízható cégről van szó, ő már számtalanszor rendelt tőlük mindenféle játékokat, és még sosem csalódott semmiben. Sem a minőségben, sem az árakban, sem a kiszállítás gyorsaságában. Belegondoltam, hogy a mai világ mennyire erre tendál. Már nem is érdemes kézzel készíteni a dolgokat, sokkal jobban jön ki az ember sokszor, ha egy megbízható helyről megvásárolja, amire szüksége van. Hát hiába, el kell fogadnunk, hogy a 21. század erről szól. Kapitalizmus a javából.

Ez a Minecraft meg most akkora dili, hogy a gyerekek mindenképpen be kellett szereznünk a kardokat, mert a végén még kitört volna a forradalom. Szóval nem könnyen, de beleegyeztem, hogy rendeljük meg a játékwebshopról, hogy minél hamarabb, és a legköltséghatékonyabban meglegyenek a Minecraft gyémánt kardok. Szerencsére nem tévedett anyukatársam, és minden rendben ment, a kölkök pedig olyan boldogok voltak, mint még soha.

Én személy szerint, nem igazán értem, hogy mit kedvelnek ebben a Minecraftban, de valamivel nagyon rátapintottak a készítők a lényegre, mert a gyerekek teljesen oda vannak érte. Meg vannak őrülve, ha meglátják a figurákat, és nem is lehet semmivel sem elvonni róla a figyelmüket. Nem emlékszem, hogy mikor mi gyerekek voltunk, lett volna olyan, amiért ennyire oda voltak a gyerekek, mint most a mieink a Minecraftért. De be kell látni, hogy a világ változik, és fel kell vennünk az iramot, ha trendi szülők akarunk maradni.

Mert egy édesanya legfőbb feladata, hogy boldoggá tegye gyermekét. Persze, vitatkozhatunk arról, hogy mennyire jó stratégia, ha mindent megadunk, amit csak kis szájuk kiejt, de a lényeg, hogy mosolyogni lássuk a kis arcukat, és bearanyozzuk minden kis pillanatukat. Én ezt vallom, és ebben hiszek, és ezért harcolok nap, mint nap, így alakítom a dolgainkat, és ezért is vagyok benne nagyon biztos, hogy jó ötlet volt megrendelni a játékwebshopról a Minecraft gyémánt kardokat. Így minden gyerek hozzájuthat a kedvenc kis játékához az óvodában. és miközben rendeltem, láttam, hogy nagyon sok szuper más játékot is lehet kapni ebben a webshopban, így arra jutottam, hogy más dolgokat is fogunk még innen rendelni a gyerekeknek. Hagy örüljenek, és hagy játszanak egész nap, boldogan, ahogy az a gyerekeknek a dolga.