Már a home office-ban sem fázok

Korábban már írtam róla, hogy ha fázom, akkor nem tudok alkotni. Most, hogy már a munkámat is otthonról végzem a vírushelyzet miatt, ez fokozottan igaz, így úgy döntöttem, hogy beruházok egy elektromos fűtőpanelre a dolgozó szobámba.

Utána is néztem az interneten a hogy hogy alakul a fűtőpanel ára és azt találtam, hogy már kb. 21 ezer Ft-tól tudok venni, határ meg persze a csillagos ég. Ez függ az eszköz teljesítményétől, méretétől és egyéb paramétereitől is. Például van amelyikben mechanikus termosztát van, míg már olyan is, amelyik programozható.

Az elektromos fűtőpanelnek egyébként számos előnye van. Először is nagyon egyszerű és gyors a telepítése, bárki meg tudja oldani házilag is. Aztán pontosan be lehet rajta állítani a kívánt hőmérsékletet, nem kell találgatni az egyes fokozatok jelentését, sem állítgatni a külső hőmérséklet függvényében.

Ezen kívül kiegészítő fűtésként is lehet használni olyan esetekben mint például az enyém, amikor a jelenlegi egyszerűen csak nem ad annyi meleget, mint amennyit szeretnék.

Nem egy rövidtávú beruházás, hiszen nincsenek benne olyan mozgó alkatrészek amik könnyedén el tudnának mozdulni vagy kopni, így akár évtizedekig jó lehet. Emellett 5 év garanciát a kereskedő is biztosít.

Számomra az is fontos, hogy ebben a mai bizonytalan világban nem függök senkitől. Egyszerűen felszereltetek egy napelemet a tetőre és így a világpolitikától függetlenül egy zöld megoldással fűthetem a házam.

Összességében azt hiszem, hogy megtaláltam a számomra legjobb megoldást a meleg otthonra, így lemérem a rendelkezésre álló helyet és gyorsan meg is rendelem online. Még szerencse, hogy egy fűtőpanel ára még simán kijön a megtakarításomból.

fűtőpanel ára