Kinek a patchwork, kinek az üvegfestés, kinek a főzés, bármi lehet hobbi

Régebben sokat kézműveskedtem, persze még a gyerekek születése előtt amikor több időm volt rá és talán több türelmem is hozzá. Készültek festett kavicsok, karácsonyi mécsesek, de olyan is előfordult, hogy régi bútordarabból született új. Ma már inkább a konyhában időzöm többet, a főzés lett az új hobbi. Valahogy idomult az a dolog az életvitelünkhöz, amivel mindenki jól jár. A család kóstolhatja a fogásokat én pedig kedvemet lelhetem elkészítésükkor.

Én szeretek az alapanyagokkal és az előkészítéssel is bíbelődni, bár ez persze nem jelent olyan sok pluszmunkát és időt sem, hiszen csak egy négytagú családnak kell elkészíteni az ételeket. Nyilván teljesen más lenne egy étterem konyhájában dolgozni, ahol sok-sok rendelést kell elkészíteni a lehető legrövidebb idő alatt, úgy, hogy közben semmi sem mehet a minőség rovására.

főzőzsámoly

Ezért is vannak azok a nagy teljesítményű gépek, melyek megkönnyítik és meg is gyorsítják a nagy konyhákban folyó munkát. Ha vendéglátóipari egységet üzemeltetnék, vagy annak megnyitásán gondolkodnék, én mindenképpen a www.rdealergroup weboldalon néznék először körül. Több ok is van, amiért nagyon megéri bármely gasztro vállalkozásnak itt tájékozódnia. Már a kezdőlapról is szembetűnik, hogy profi vállalkozással van dolgunk. Nem is csoda, hiszen több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak. Konyhai gépek kis-, és nagykereskedelmével foglalkoznak már két évtizede. Az általuk kínált gépekkel könnyedén hatékonyabbá tehetjük a munkát a konyhában, legyen szó bármely munkafolyamatról. Több, mint 10 kategóriában árusítanak termékeket. Csomagológépek, csontfűrészek, pizzapultok, serpenyők, de főzőzsámoly, süteményes hűtő vagy mosogatógép is szerepel a kínálatban.

Bőséges választék, kiváló minőség, alacsony árak

Nívós márkájú, magas minőségű, tartós gépeket, berendezéseket és eszközöket forgalmaznak, melyek használatával minőségi ételek és italok készíthetők. Ha pedig egy vendéglátó helyen finomak az ételek és az italok, oda a vendég vissza fog térni. Zömmel olasz márkákat értékesítenek, kínálatukban szerepelnek új és használt termékek is. A használt árukra is érvényesíthető garancia, valamivel kevesebb, mint új társaikéra. Időtartama a nem új gépekre 3, hónap, míg az újakra 1 év.

A bőséges választék és a jó minőség mellett kiemelendőek a termékek kiváló árai, melyek miatt szintén megéri felkeresni az Rdealer Group honlapját és webáruházát. Sőt, kiváló lehetőséget is kínálnak, hiszen a náluk kapható gépek finanszírozása pályázati pénzből is megvalósítható. Ebben az esetben a munkatársak úgy állítják össze az egyes berendezésekre vonatkozó árajánlatot, hogy az formailag és tartalmilag is illeszkedjen a pályázatba. Ilyen igény esetén nincs más dolgunk, csak felkeresni az illetékes kollégát a honlapon megadott elérhetőségen.

Bár a képek részletesek és jó minőségűek, ha szeretnénk a gépeket személyesen is megtekinteni, erre van lehetőségünk, hiszen külön bemutatótermet is üzemeltetnek erre a célra. Egyébként több telephelyük és nagy raktáruk is van, ahol a kiválasztott berendezéseket személyesen is át lehet venni. A telephelyek hétköznapokon 8-17 óráig tartanak nyitva. Ha nem szeretnénk a személyes átvételt vagy a szállítást nem tudjuk megoldani, akkor sincs probléma. Kérhetjük ezeket kiszállítással is, csak le kell egyeztetnünk a részleteket az ügyfélszolgálaton.

Ami nekem még különösen tetszik az a hasznos és informatív témák cikkeivel feltöltött blog. Itt találhatunk cikkeket ételkészítési fogásokról, gépek-márkák bemutatásáról, vagy olvashatunk tanácsokat kezdő- vagy régi motoros étterem tulajdonosoknak is.

Én főleg a kiegészítőket nézegettem, ahol főleg az edények kötötték le a figyelmemet, de megakadt a szemem az italhűtőn, jégkása készítőn és a főzőzsámolyon is.