Kézműves bukósisak?

Tegnap kapta meg ismerősöm Zoli, a rendelt bukósisakját, amit a saját ízlésére készíttetett! Igen, már van ilyen lehetőség, hogy emberi áron jussunk saját tervezésű bukósisakhoz, legalábbis, ami a színeit illeti. Elmondása szerint, egy fantasztikusan remek oldalt talált, ahol ezt kivitelezik. Sok, hasznos információval segítenek benne és a bukósisak minősége pedig első osztályú. Az ügyintézés is gyorsan és gördülékenyen ment, mert a témában jártas emberekkel kellett tárgyalnia ahhoz, hogy a kívánt terméket megkaphassa. Most hogy megérkezett hozzá és minden elvárását túlszárnyalja, azóta csak ajánlja mindenkinek ezt a remek magyar motoros áruházat. Én is tőle értesültem róla és valóban meggyőző az oldalon talált dolgok.

Elgondolkodtam, hogy lehet én is beszerzek egyet, bár nincs rá szükségem, de ki tudja, hogy a motorozáson kívül még hova tudnám felhasználni. Bár ha jobban belegondolok szinte sehova, mert az én hobbim a kézműveskedés és mielőtt nem talált rá arra a tökéletes oldalra, addig úgy volt, hogy én pingálom ki a bukósisakját olyanra, amilyenre szeretné. Utána is jártam számtalan mintának, trendnek, hogy milyen legyen, de végül nem bánom, hogy nem nekem kellett, mert olyan minőségi munkát nem tudtam volna végezni. Meg lehet nem is lett volna túlságosan tartós a dolog, mert mégse ipari alapanyagokkal dolgozom, hanem csak hobby kellékekkel. Mivel ez a hobbim, nem is akarok drágább, jobb alapanyagokat.

Nekem a kétkézzel való alkotás olyan, mint másnak egy jó film, könyv, vagy videojáték. Kiránt a szürke hétköznapok stresszéből és végre a magam vágyát valósíthatom meg! Ajánlom ezt az elfoglaltságot mindenkinek, aki még nem találta meg azt a tevékenységet, amivel ki tudja magát kapcsolni. Ne hagyatkozzunk a tévére, mert rettenetesen torzítja az értékrendünket. Ezzel ellentétben, ha egy sörösdobozból csinálunk egy hamutálat, az kreatív, látványos, szórakoztató és hasznos is.

Ha nem lenne szimpatikus a barkácsolás, hajtogatás, kreatív megoldások megvalósítása, akkor válasszuk a szabadlevegőt és a motorozást. A sebesség az adrenalint megemeli ezért boldogabbak leszünk és már is kizökkenünk a mindennapos stresszből! A száguldozással azért vigyázzunk, és mindenképp viseljünk megfelelő védelmet ilyenkor. Bukósisakra pedig tudjátok a megoldást!