Így kell megfelelő ajándékot venni

Szabadidőmben szeretek kreatívkodni, kézzel készített dolgokat készíteni, akár arra a célra, hogy kidekoráljam a lakást, de akkor is szívesen készítek kézzel valamit, ha ajándékba adom. Szerintem sokszor sokkal jobban értékelik az emberek, ha valami olyan kapnak a másiktól, amit ők maguk, a saját kezükkel készítettek. És nem valami olyasmi adnak ajándékba, amit a másik úgysem tud használni, és az egyetlen, amit csinálni lehet az ajándékkal az, hogy berakják a szekrénybe, és innentől kezdve el is feledkezik róla mindenki.

Én sem szeretem az ilyen felesleges dolgokat, én csak simán kacatnak szoktam az ilyet nevezni. Amúgy sem várom el soha senkitől, hogy ajándékot vegyen nekem bármilyen alkalomra is, hiszen nem erről szól az ilyesmi. Sem a születésnap, sem az évfordulók, vagy a karácsony. De a sort lehetne még folytatni természetesen. Én ezeket az ünnepeket azért szeretem, mert végre mindenki összegyűlik, és együtt van a család és a barátok is.

Másrészt szerintem, ha ilyen alkalmakkor megmondja az ember, hogy tényleg senki semmit ne hozzon, nem kell ajándékra költeni, sem azon gondolkozni, hogy mit ajándékozzon az ember az ünnepek alkalmából. Akkor senki nem görcsöl ezen, ezt a görcsölést pedig a saját magam részéről is utálom. Igaz, szépen tudok kézzel sok mindent elkészíteni, és élvezem is ezt a hobbit, úgymond. Viszont attól még a „kinek mit vegyek?” kérdéssel kapcsolatban nekem is gondjaim vannak, ilyen szempontból nem vagyok kreatív.

Amikor kiderült, hogy babát várok, rögtön elkezdett az egész család babaholmik után kutakodni. Mindenhol, de legfőképpen az interneten. Anyukám amióta megkapta az okostelefonját, azóta napról napra jobban tudja használni az internetet is és a számítógépet is, mert most már átlátja nagyjából, hogy mit és hogyan kell használni.

Elkezdtek keresgélni az interneten közösen, egyből arra gondolt anyukám és apukám is, hogy szeretnének ők venni egy babakocsit nekünk. A probléma viszont ott kezdődött, hogy mire ők már kigondolták, hogy mit szeretnének, addigra mi már vettünk egy babakocsit. Viszont ők már annyira beleélték magukat, hogy mindenképp szerettek volna megajándékozni minket egy babakocsival, így a választásuk végül egy sport babakocsira esett. Ilyen sport babakocsik vannak például ott is, ahol mi vettük a babakocsinkat.

sport babakocsiSzerintem ez a fajta babakocsi is nagyon jó ötlet, mert akár 5 éves korig lehet használni, elég nagy a teherbírása, és könnyen össze lehet őket csukni. Én nagyon megbízom ebben a cégben, hiszen akkor is minden simán ment, amikor mi vettük a babakocsit. Így pedig kettő is lesz, ha bármi történik, vagy akár majd felváltva is tudjuk használni őket.

Mivel kislányról van szó, ezért anyukámék egy rózsaszín sport babakocsit néztek ki, mindenkinek nagyon tetszik a színe és a kinézete is. Amit én nagyon szeretek még benne, az a több fokozatban hátradönthető támla. Minden van rajta, amire szükség van, és még akár a szellőző nyíláson keresztül is lehet figyelni a gyereket.

Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt, mert tényleg megbízhatóak és az oldalon fent van a nyitvatartásuk is. Ezért szeretem, amikor megbeszéljük közösen, hogy kinek mire lenne szüksége, és így senki nem vesz felesleges holmikat a másiknak. Mindenki nagyon izgatott a babával kapcsolatban, szerencsére a család többi tagja sem vásárol össze semmit, inkább megkérdezik, mire lenne szükségünk. Ennek nagyon örülök, így hamar össze tudjuk gyűjteni azt, amire majd az első időszakban szükségünk lesz. Természetesen nem elvárás ez senkitől, viszont mindenki szeretne egy kicsit hozzájárulni a baba jöveteléhez.