Gázszerelés, gázkészülék szerelés a szombat déli ideális program

Megint rengeteget kötögetek. Egyszerűen képtelen vagyok leállni, annyira kikapcsol és megnyugtat ez a művelet. Semmi más pihenési formához nem fogható. Csak tudnám, hogy ki a fene fogja majd elhordani azt a rengeteg ruhát, amit készítek… De ez legyen a legkisebb gond, egyszerűen imádom és kész. Biztos nektek is megvan az a fajta hobbitok, amitől képtelenek vagytok szabadulni és bármi másba kezdenétek bele, valahogy mégis mindig ugyanott köttök ki. Igen, ez megint egy szóvicc volt…

Szombaton épp hogy leraktam a kötőtűt, hogy rittyentsek egy finom ebédet, amikor is azzal a cudar ténnyel szembesültem, hogy a sütő nem méltóztat működni. Próbálkoztam mindennel, amit egy nő megtehet a helyzet mentése érdekében, de nem jártam túl nagy sikerrel. Nem volt mit tenni, villámgyorsan kikerestem a telefonszámok között a vizgazfutesszerelo24.hu szerelőjének telefonszámát és már csörögtem is. Közben párhuzamosan meg természetesen rendeltem egy pizzát.

Gázszerelés, gázkészülék szerelés terén már korábban is akadt problémám, nem véletlen, hogy most egyből az említett cég szakembereit hívtam. Sajnos több önmagát szakértőnek mondó kontárt fogtam már ki korábban. Ellenben a vizgazfutesszerelo24.hu emberei tökéletesen végzik a dolgukat. Néhány alkalommal ezelőtt találtam rájuk egy konvektort ellenőrzés kapcsán és azóta is csak őket hívom, ha baj van. Sőt, nem csak a gázszerelés, gázkészülékek szerelése terén szoktam az ő segítségüket igénybe venni, hanem ha bármi más egyéb vizes, vagy akár csővezetékes probléma adódik.

Jó egy olyan kontakt birtokában lenni, ahol garantált, hogy csak megbízható szerelők dolgoznak. A kedves kolléga most is, mint eddig mindig szupergyorsan kiért hozzám és pillanatok alatt rendet teremtett a konyhában – már ami a gázkészüléket illeti persze. Szerencsére nem volt nagy meghibásodás, csak egy pontján vérzett el a rendszer, de ez nem volt számottevő. Egy szélvész alkatrészcsere és már készíthettem is volna az ebédet – na persze a pizza sem volt rossz.

A korábbi alkalmak során már segítettek ugye ebben a gázszerelés, gázkészülék szerelés témakörben, de amikor eldugult a lefolyó, akkor is őket hívtam, mert ez is a palettájukon van úgymond. Az áraikról annyit, hogy eddig még sosem kértek annál többet, mint amennyit egy ilyen szolgáltatás, ami gyors, hatékony és megbízható meg ne ért volna. Úgyhogy akadjon bármilyen problémátok, mindegy, hogy az gázszerelés vagy víz, nyugodt szívvel keressétek őket a honlapon, vagy telefonon, a hét bármelyik napján, a nap 24 órájában. Engem meg szabadítsatok meg ettől az őrült mennyiségű kötött holmitól, mert már nem tudom hová tenni.