El nem múló szenvedély

Már gyerekkorom óta szeretem, és vonzódom a képzőművészethez. Ez talán az óvódás korra vezethető vissza, amikor még 4 vagy 5 évesen a dadusokkal közös foglalkozáson lehetett gyurmázni vagy éppen festegetni. Akkor még csak időtöltés volt, hogy elteljen a nap, lehetőleg ne unalmasan. Aztán az a kisiskolában és a szakközépiskolában nem az, hogy alábbhagyott volna, de mindinkább felerősödött bennem az az érzés, az alkotás utáni vágy. Hogy valami maradandó kerüljön ki a kezeim közül, mait én is és a körülöttem élők is elismernek és értékelnek. Kipróbáltam magam a festésben, grafikák, kerámiák készítésében, de ami a szívemet teljes mértékben elnyerte az az ékszerkészítés volt. A kis csecsebecsék, melyeket minden nő szeret és hord, ha bevallja, ha nem, de mind kedvelik.

Felszerelések beszerzése

Az ember nem is gondolná, hogy milyen sok, és milyen drága szerszámok és eszközök kellenek egy – egy ékszer elkészítéséhez.
Kis fogók, kalapácsok, szorítók, gázpalack a melegítéshez. Nagyon sok utánajárásomba telt, míg rátaláltam az interneten arra a vállalkozóra, aki házhoz hozza nekem a gázpalackot. Nem szerettem volna, azzal időt és energiát eltölteni, hogy én járjak utána, vigyem el a gázpalackomat. Ha már egyszer megvettem a palackot, könnyed szerrel kicserélik nekem, természetesen ugyan olyan nagyságúra, jelen esetben palackoknál kilogrammra.

Öröm és időspórolás

Amikor rátaláltam erre a honlapra nagyon örültem, hogy a termékeik szemléltetve szerepelnek, képpel ellátva, hogy még én is tisztában legyen azzal, hogy milyen gázpalackot fogok vásárolni, esetlegesen összehasonlíthatom, hogy nekem milyen van, és ugyan olyat rendeljek. Nekem kétfajta kilogrammú gázpalack jöhet szóba, én a kisebb 11.5 kg-s fajtát választottam, mivel az ékszereim készítése során számomra elegendő ekkora, valamint helytakarékossági szempontos is vezéreltek. Nem szerettem volna, hogy az egész műtermemet elborítsa és csak egy nagy gázpalackból álljon kis kuckóm. Az alkotásban mindenképpen zavaró lett volna. Gyorsan fel is hívtam a gázpalack forgalmazót, készségesen felvették a telefont és egy könnyed beszélgetés alkalmával egyeztettünk is időpontot, hogy mikor tudják számomra házhoz szállítani, az általam megrendelt kisebb kilogrammút.

Több más fajta gáz is megtalálható

Amint nézelődtem honlapjukon, forgalmaznak még 23 kg-s PB gázpalackot, valamint targonca üzemeltetéséhez alkalmas palackot és propángázt sok más termékkel egyetemben. Nekem e fajták nem volt éppen szükségem, de jó tájékozottnak lenni ilyen téren is, mit hol találhat az ember.

Miután lebeszéltük, mikor is tudnának érkezni a gázpalack szállítmányommal, rákérdeztem, hogy a kiszállítási díjat is megában foglalja –e a termék díja. Gondoltam mivel ez a cég egy gázcsere telep, jó árakkal dolgozik, hisz felhalmozva állnak telepükön a gázpalackok. A beszélgetésünk során, arra kaptam választ, hogy a kiszállítás kedvezően történik Budapesten belül és a 20 kilométeres sugarában.  Ennek a hírnek nagyon megörültem, hiszen én pont az agglomerációban élek, ezáltal a kedvező áru kiszállítás részese tudok lenni, élhetek ezzel a lehetőséggel.

Maximális precízség, pontosság a szállításban

Azon a napon otthon dolgoztam, mivel amúgy is egyeztetett időpontban, pontosan, késés nélkül megérkeztek a gázpalackommal. Várakozással teli időszak volt, mert az otthoni palackom kifogyóban volt és féltem, hogy gáz hiányában nem készülök el egy határidős feladatommal. De szerencsére kitartott, míg megérkezett az új gázpalack. A kiszállító személyzet nagyon kedves és előzékeny volt, segítettek felvinni a kis műhelyembe a gázpalackot. A telefonbeszélgetésünkben is nagyon szimpatikusan szakszerűen álltak a rendelkezésemre és ez a személyes találkozásunk alkalmával sem volt másképpen.

Ajánlata egy jó gázpalackszállítónak

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki időhiánnyal esetleg lustasággal rendelkezik, és munkájához vagy a főzéshez, hobbi tevékenységéhez gázpalackra lenne szüksége, bátran keresse fel, hívja fel ezt a remek, megbízható céget. Véleményem szerint nem fog bennünk csalódni, segítőkészek és a pontos kérdésükből kiderül, milyen palack cseréjét is kívánjuk alkalmazni.  Miután ez az egyeztetés megtörtént, és mindenkinek jó az időpont, maximális pontossággal fognak megérkezni, és ha kéri az ember még a lakásba is szállítják a gázpalackot.
Én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, jó tapasztalataim voltak kizárólag.