Arany kezekre mindig szükség lesz!

És olyanokra, akik lelkesedésből csinálnak valamit, ezért jobban értenek hozzá, mint mások – nem lehet mindent gépiesíteni…

Ezen a gondolaton a kézműves dolgok értéktöbblete kapcsán merengtem el. Hogy mennyivel jobb érzés kézzel készített (akár praktikus, akár nem) dolgokkal körülvenni magunkat az életterünkben. Mintsem eldobható műanyag-vackokkal, amikből tonnaszám készültek darabok egy gyárban és az egyik ilyen került hozzánk… Legyen szó dekorról, vagy valóban valamire használható céleszközökről, kézműves cuccok legyenek a polcokon, fiókokban! Olyan dolgokra essen a választásunk, amiket szakemberek készítettek.

Ugyanígy vagyok, az elhivatott autószerelőkkel – bár kicsit más téma…

https://www.metaautoszerviz.hu

Szinte szorongtam, amíg nem találtam olyan szerelő-gárdát, akik esetén ki tudtam tapasztalni alaposan, hogy semmiben sem dolgoznak felületesen. A https://www.metaautoszerviz.hu oldalon találtam kapcsolatot egy nagyon jó csapathoz. Aztán egyre több melóra “kértem fel” őket.

A kocsimat nagyon féltem! Kicsit azért magam is értek hozzá – az autószerelem mellett emiatt is voltam nagyon kényes arra, hogy lássam, ők alaposan és nagy gonddal járnak el, bármihez is kelljen nyúlni. Meg tudom állapítani, milyen az elvégzett munka minősége – és máshol sokkal rosszabb tapasztalatokat szereztem. Viszont velük már eltelt elég idő, és adódott elég alkalom, szóval biztos vagyok benne, hogy őket érdemes ajánlani. Mert nagyon jók. Értenek minden területhez, gyorsak, korrektek. És kommunikálnak!

Na ez utóbbi szintén nagyon kritikus. A kommunikáció – felhívnak, e-mailt küldenek, megerősítést kérnek, hogy csinálhatják-e “ezt”, meg “amazt”, a lényeg, hogy akarják, hogy te is értsd, hogy mit miért tesznek az autóval. Mert néha olyan dolgot is szükséges megejteni persze, amivel nem számoltunk – ők csak valóban indokolt esetben, de a két oldalú kommunikációt szem előtt tartva járnak el. És mint mondtam, kérik, hogy áldásunkat adjuk mindenre.

Ha látnak valami eddig előterébe nem került hibát, javaslatot tesznek. És felelősségüknek érzik, hogy ne engedjenek útjára úgy senkit, hogy nem mondták el, mire lehet számítani. Aki ért hozzá, azzal persze könnyebb, aki viszont sötétben tapogatózik a saját autója belsejével kapcsolatban is, afelé is türelmesen fordulnak. És nem a lehúzásra mennek, mint oly sok’ kevésbé lelkiismeretes szaki.

Szóval vannak ilyen területek, ahol alaposan körbe kell járni, hogy kihez fordulunk. Orvos, autószerelő, mert sok múlik a szakértelmükön és a lelkiismeretességükön…

A https://www.metaautoszerviz.hu címen található oldaluk sokat segít, hogy meggyőződjünk, hogy ők kellenek-e nekünk. Ma már az internet sok dologban segít… Ha a netes oldalát nézegetjük valakinek, valakiknek (bármilyen cégnek vagy társaságnak), azelőtt kicsit már megismerhetjük őket. Mielőtt részünk lenne a velük való együttműködésben. A https://www.metaautoszerviz.hu képgalériát is mutat a helyiségeikről, az ott zajló munkáról. Hosszú alapos leírásaik vannak, részletezik a szolgáltatásaik fajtáját és mibenlétét.

Az elhivatottságot pedig többek között jelzi az, hogy blogot is írnak, tájékoztató jelleggel. Na de tényleg azért ajánlom a honlapot előzetes böngészésre (főleg, ha valaki épp szervizest keres), mert lefektetik ott, alaposan részletezve, hogy milyen munkamódszerrel dolgoznak és ehhez tartják magukat. Mindenről bizonyosságot szerzünk előre, hogy mi hogy megy náluk, lépésről lépésre, és garantálják, hogy náluk nem veszünk el a folyamat során. Akkor sem, ha nem értünk hozzá. Szájbarágósan is már online elmagyarázzák, ha valamilyen szervizelési folyamat szükséges, akkor mi fog történni.

Az áraik is nyilvánosak, és összehasonlíthatók így másokéval is. Nézzétek meg milyen napjaink szervize a legjobb helyen: https://www.metaautoszerviz.hu.