A kézművesség nem az erősségem…

Közeledik a karácsony.

Ez minden évben egy komoly stresszforrás, ugyanis igyekszem odafigyelni arra, hogy az összes rokonomnak valami szép és hasznos ajándékot adjak, aminek tényleg örülnek.

Tavaly karácsonykor elhatároztam, hogy idén majd saját kezűleg alkotok szebbnél szebb dolgokat, amitől el lesznek ájulva a szeretteim.

Nemrégiben el is kezdtem horgolni, naivan azt gondolván, hogy majd minden családtag kap tőlem egy kézzel készült sapkát, kesztyűt, vagy éppen fejpántot. Hamar rá kellett jönnöm, hogy ez korántsem ilyen egyszerű… Nekem legalábbis nem. Az első sapkánál még úgy gondoltam, hogy majd belejövök, de amikor már a második és a harmadik is szörnyen sikerült (és még csak nem is élveztem a horgolást), úgy döntöttem, hogy nem kínzom tovább magam ezzel. Vannak olyanok, akiknek jó a kézügyessége, és nekik tényleg való az ilyesmi – de én nem tartozom az ilyen emberek közé, és erre a nehezebb úton kellett rájönnöm.

Az idő egyre inkább szorított, és nekem még nem voltak meg az ajándékaim. Ötleteim azonban voltak: a család női tagjainak pénztárcát vagy táskát szerettem volna venni. Ezek olyan ajándékok, amiket én is bármikor szívesen kapnék, mivel hasznosak és az sem gond, ha több van belőlük, mert így legalább változatosságot tudok vinni a mindennapi viseletembe.

Hétfőn neki is ültem, és elkezdtem böngészni a világhálót. Ekkor jutott eszembe, hogy egy barátnőm mesélt nekem egy weboldalról, ahol pont ilyesmiket lehet kapni. Az ő tanácsára rá is kerestem arra, hogy Női pénztárcák – Anna táska webáruház, és örömmel láttam, hogy valóban létezik ez az oldal. Akkor még nem is sejtettem, mekkora segítség lesz nekem ez a bolt.

Ahogy megnyitottam a webáruházat, azonnal elmerültem a pénztárcák széles választékában. Annyi különböző szín, anyag és stílus fogadott, hogy rögtön biztos voltam benne: ezen a helyen meg fogom találni mindenkinek a megfelelő ajándékot.

Női pénztárcák - Anna táska webáruház

Először a két húgomnak néztem pénztárcát. Ők inkább a mintás, könnyedebb holmikat kedvelik, és szinte azonnal találtam is a stílusuknak megfelelőt. Ezek azonban nem csak jól néznek ki, hanem egytől egyig kiváló minőségűek és márkásak, úgyhogy nem kellett attól félnem, hogy valami bóvlit adok nekik ajándékba, ami gyorsan tönkremegy.

Szerintem nincs olyan nő, aki a Női pénztárcák – Anna táska webáruház aloldalon ne találná meg a tökéletes pénztárcát. A könnyed darabok mellett vannak olyanok is, amik inkább visszafogott, elegáns öltözékhez illenek. Ez a bolt aztán tényleg mindenre fel van készülve!

A tárcák után a táskarészleg felé vettem az irányt. Édesanyámnak és a sógornőmnek szerettem volna egy-egy szép, márkás táskát. A minőségben itt sem kellett csalódnom, hiszen óriási kínálat fogadott a legjobb világmárkáktól. Az árak pedig egyszerűen verhetetlenek… Nem is akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, milyen leárazások vannak. Ki is választottam a két rokonnak a legszebb válltáskákat, aztán visszatértem a Női pénztárcák – Anna táska webáruház oldalra, hogy magamnak is válasszak egy szép pénztárcát.

Ami az anyagot illeti, nekem mindig is jobban bejöttek a bőr darabok, de most nem tudtam elmenni amellett a márka mellett, amit a húgaimnak is vettem. Korábban nem találkoztam ilyen női pénztárcákkal, úgyhogy talán emiatt is tetszenek annyira: ha valami egyedi és divatos, akkor annak tuti, hogy képtelen vagyok ellenállni. Nagyon örültem annak is, hogy nem csak női, hanem férfi pénztárcák is kaphatók itt. Elgondolkoztam azon, hogy a férjemnek is innen kéne venni valamit… Na, de előbb még vissza a női pénztárcákhoz: ha adsz magadra, és fontos számodra az, hogy minőségi és hozzád illő kiegészítőid legyenek, akkor meg fogod érteni a dilemmámat. Találtam két szolid, világos színű tárcát, amik nagyon tetszettek, ugyanakkor ott volt ez a színes, aranyos mintával díszített szépség, amiről nem tudtam levenni a szemem. A fejemben ekkor már eldöntöttem: megajándékozom magamat mind a hárommal, mert ennyit megérdemlek.

Miután mindent kiválasztottam és a kosárba tettem, észrevettem még valamit. Ennél a webáruháznál lehetőség van arra, hogy egy szimpla regisztráció után mindenféle kedvezményeket élvezhessünk. Ez igencsak meglepett, ugyanis nem számítottam rá, hogy ilyen kedvező árak mellett még erre is gondolnak. Azonnal fel is regisztráltam – eddigre megszoktam már, hogy az oldal nagyon praktikus és felhasználóbarát, ezért meg se lepődtem már azon, hogy ez is milyen gördülékenyen zajlott -, majd végre megvettem az ajándékokat.

Az is külön tetszett, hogy a fizetésre és a szállításra is több opció van, így bárki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Az ügyintézés pedig nagyon gyorsan és gördülékenyen zajlott, csakúgy, mint maga a szállítás. De komolyan, felesleges volt aggódnom akár egy percig is, hogy esetleg nem lesznek meg az ajándékok karácsonyig. Amikor pár nappal később megjelent a futár, alig akartam hinni a szememnek…

Úgy örültem, mint majom a farkának, amikor kibontottam a saját pénztárcáimat. Már most sajnálom, hogy karácsonyig rejtegetnem kell ezeket is, ugyanis ha meglátják a rokonok, ezer százalék, hogy nem hagynak majd békén addig, amíg el nem árulom nekik, honnan vannak. Még csak az kéne, hogy elrontsam a meglepetésüket!

Örülök, hogy még idejében felhagytam a horgolási kísérletemmel. Később, amikor majd több időm lesz, lehet, hogy majd újra teszek vele egy kísérletet. De egyelőre csak hálás vagyok, hogy megtaláltam az Anna Táska webáruházat, mert az utóbbi egy hétben úgy érzem magam, mint aki megütötte a főnyereményt.

Hétfő óta mindennap felmegyek egy kicsit az oldalra, hogy szétnézzek és jobban megismerjem a hatalmas kínálatot. Ma például a férfirészlegen kutakodtam, mert bár a férjemnek már korábban megvettem az ajándékát (egy barkácskészletet, hiszen az ő kézügyessége egy kicsivel jobb az enyémnél…), de nem bírtam megállni, hogy kiegészítsem még egy elegáns táskával és pénztárcával. Túl nagyszerűek ezek az ajánlatok ahhoz, hogy kihagyjam őket. Úgyhogy egészen mostanáig a férfi tárcákat böngésztem, és meg is lett az eredménye: megtaláltam a tökéletes darabot és a hozzáillő táskát is. A férjem hozzám hasonlóan irodában dolgozik, így mindig jól jön neki egy-két elegáns és sportos kiegészítő. Azonban biztos vagyok benne, hogy ezeknek nemcsak az én férjem örülne, hiszen bárki különlegesnek érezné magát, ha ilyet kapna. Ezért is osztom meg ezt a tapasztalatot Veletek. Ezt a titkot nem tarthatom magamban, bár a rokonok előtt még kénytelen vagyok…

Bízom abban, hogy karácsonykor sikert fogok aratni a családom körében, de annyira igazából nem is izgulok, mert ez szinte garantált.

Tudom, hogy kicsit hosszúra sikeredett ez a blogbejegyzés, de ha megnézed az Anna Táska weboldalát, akkor rögtön érteni fogod a lelkesedésemet. Jó szívvel tudom ajánlani nemcsak karácsony előtt, hanem az év bármelyik szakaszában. Akinek jó a kézügyessége és ráér ilyesmire, az persze ügyeskedhet is valamit, de hasznos, ha mindenki észben tartja ezt a remek webáruházat.