A kézműves szappan készítése közben beszélgettünk egy remek szérumról

Egyáltalán nem szeretem a mindenféle olcsón előállított, silány termékeket. Mivel tudatos vásárlónak tartom magamat, így mindig odafigyelek arra, hogy mit és hol vásárolok, mert nem szeretek egy bizonyos szint alá menni.

Ezért szeretem a mindenféle kézműves termékeket, amik számomra a minőséget képviselik és olyan embereknek adom a pénzemet, akik azt meghálálják és meg is dolgoznak érte.

Például imádom a piacon kínált mindenféle kézműves portékákat és mindig gondosan odafigyelek arra, hogy csakis olyan terméket vegyek, ami valóban magas minőséget képvisel.

Én magam is szeretem elkészíteni a dolgokat, éppen ezért az egyik barátnőmmel szoktunk szappant készíteni otthon. Úgy is szoktuk hívni, hogy a mi kézműves szappanunk. Legutóbb, mikor átjött a barátnőm, akkor láttam rajta, hogy eléggé karikásak a szemei, sőt kifejezetten táskásak voltak. Ekkor ajánlottam neki az InstanTense Plusz szérumot, ami nekem is bevált és remekül eltüntette a szemem alatt található táskákat.

Mondtam is a barátnőmnek, hogy ha nem hiszi, akkor menjen csak föl az instantense.hu honlapra, ahol részletesen is megtalálhatóak a különböző szemhéj betegségei képekkel illusztrálva és remekül látható az is, hogy ez a bizonyos szérum milyen nagyszerű hatással van az ilyen típusú betegségekre.

Azért is kezdtem el használni, mert én maximálisan megbízok ebben a magas minőséget képviselő termékben, melyet a Laumar cég gyárt. Már hosszú évtizedek óta foglalkoznak kozmetikumok fejlesztésével, kutatásával és persze gyártásával is, így nekem ez a sok éves tapasztalat biztosíték arra, hogy ezt a nagyon magas minőségű és egyedülállóan hatékony krémet használjam.

A cég minden egyes termékét a milánói székhelyű BioBasic kutatóintézet végzi. Emellett pedig híres nemzetközi egyetemek szakembereivel és a bőrgyógyászat területén komoly ismertségre szert tett cégekkel dolgoznak együtt a minél tökéletesebb termékek kifejlesztése érdekében, valamint a minél magasabb vásárlói elégedettség elérése végett.

Hogyan kell használni ezt a szérumot?

A használata szinte gyerekjáték. Első lépésként meg kell tisztítani alaposan az arcunkat, majd pedig meg kell szárítani. Ezután csupán egy rizsszemnyi mennyiséget kell felvinni a bőrre, amit jó alaposan be kell masszírozni a problémás területen. Ezt követően várni kell, hogy beivódjon, de igazán az a legjobb, ha egy 3-5 percet még teljes nyugalomban várunk és relaxálunk, mert igazából ezen idő alatt tud alaposan beszívódni a krém és kifejteni a kedvező hatását. Én például megfogadtam azt a tanácsot, hogy egy hajszárító segítségét is igénybe szoktam venni. A legalacsonyabb fokozaton egy rövid ideig szárítom az arcomat, de csak addig, amíg tökéletesen be nem ivódik.

Úgy vettem észre a barátnőmön, hogy nagy hatással voltak rá a különböző szemhéj betegségei képekkel illusztrálva és nem teketóriázott sokáig, hogy megrendelje ezt a nagyszerű szérumot.