A kézműves is tud fázni – így dolgozz kényelemben!

Aki ismer, tudja, hogy megszállottja vagyok a kézműves termékeknek, és nem csak csodálni szeretem azokat, hanem elkészíteni is. Rengeteget ügyködök otthon, amikor a munka és alvás között időm teheti, és mindig újabb, és újabb ötletek pattannak ki a fejemből. Néha viszont megesik, hogy a kezem nem annyira ügyes, mint amennyire szeretném, vagy lefagy az agyam, elszáll az ihlet, mert fázom. Ilyenkor elgondolkodom, hogy milyen jól jönne, ha lenne itthon falfűtés!

A helyi művelődési házban havi rendszerességgel van kézműves klub, amit igyekszem is mindig látogatni, és hosszas eszmecserékbe kezdek a jelenlévőkkel. Éppen egy többgyermekes anyukával beszélgettem, meséltem, hogy amikor fázok, nem megy úgy az alkotás, pedig sok megvalósításra váró ötletem van, de a hideg könnyen közbeszól. Megnyugtatott, hogy nem vagyok egyedül, sokakkal megesik ez, de nem kell aggódnom, erre is van megoldás, és máris mutatta telefonján a https://elektromospadlofutes.info/rendszer/falfutes oldalt, ahol bővebb tájékoztatást kaptam a falfűtés fontosságáról, technológiájáról.

Nekem sem kellett több, otthon jobban bele is ástam magam a témába, és máris azon ábrándoztam, hogy milyen jó lesz majd egy melegebb szobában alkotni. Mivel a fűtés terén nem vagyok szakértő, így fontosnak tartom, hogy kis kuckóm jó kezekben legyen. Az Elektromos Fűtés Kft. oldalát böngészve megnyugodtam, hogy hozzáértő szakemberek végzik a szerelést, így nem kellett aggódnom a kivitelezésen.

A beszerelést követően ki is próbáltam a rendszert, és boldogan vettem tudomásul, hogy végre kellemesebb körülmények között alkothatok!