A hétvégi program: kézműveskedés és cipővásárlás

CipőMarket

A legjobb barátnőmmel, Lindával szokásunkká vált, hogy minden hétvégén összeülünk megbeszélni a hetünk eseményeit, miközben valami érdekes programot találunk ki magunknak. Sokszor járunk edzeni, étterembe, moziba, kávézni vagy éppen kirándulni, de ezen a héten úgy döntöttünk, hogy inkább kiélvezzük az otthonunk kényelmét, és inkább beltéri elfoglaltságot választunk magunknak.

Az az ötletem támadt, hogy próbáljunk ki valamiféle kézműves tevékenységet, mint például az origami, a horgolás, a festés vagy a gyöngyfűzés. Linda támogatta a kezdeményezést, úgyhogy miután beszereztünk néhány kelléket, letelepedtünk a konyhaasztalhoz, és hozzáláttunk a kézműveskedéshez.

Mivel mindketten tapasztalatlanok vagyunk a témában, sokat ügyetlenkedtünk, de azért voltak kisebb sikerélményeink. A nap végére sikerült készítenünk néhány egyszerűbb karkötőt, és közösen festettünk egy tájképet is internetes útmutató alapján.

Kézműveskedés közben természetesen sztorizgattunk is. Amikor éppen a gyöngyfűzés praktikáit igyekeztünk elsajátítani, szóba jöttek a különböző kiegészítők, és hogy milyen nehezen találunk magunknak minőségi darabokat, amelyek tökéletesen passzolnak az ízlésünkhöz. Éppen azon kezdtem bosszankodni, hogy már hónapok óta nem találok olyan cipőt sehol, amit fel tudnék venni egy közelgő esküvő alkalmával, amikor Linda legnagyobb örömömre nagyszerű javaslattal állt elő.

Elmesélte, hogy nemrég bukkant rá a CipőMarket nevezetű webáruházra, ahol lenyűgöző minőségben és mennyiségben tudott válogatni nemcsak cipők, de táskák, övek és pénztárcák közül is. Mondanom sem kell, hogy ezen a ponton hosszú időre félbeszakadt a kézműves program, ugyanis azonnal meg akartam tekinteni ezt a bizonyos webshopot.

A laptopom előtt ülve egy órán át böngésztük az áruház kínálatát, és természetesen nem tudtam anélkül bezárni az oldalt, hogy rendeltem volna egy (na jó, elég sok) pár cipőt. De mi is az, ami megfogott ebben a webshopban, és ami miatt kétségtelenül megéri náluk vásárolni? Máris elmondom.

1. Hatalmas választék – a legfontosabb szempont

A CipőMarket webáruháznak számos lenyűgöző tulajdonsága van, azonban mind közül kiemelkedik a termékek széles körű kínálata, amely vásárlóikat várja a bolt virtuális polcain. És ez nemcsak azt jelenti, hogy számos terméktípus közül lehet válogatni, hanem azt is, hogy rengeteg márka képviselteti magát ebben a webshopban, köztük megannyi világszerte népszerű és elismert gyártóval.

Ki ne ismerné és szeretné a Tamaris, a Bugatti, az Adidas vagy éppen az S.Oliver márkák bármelyikét, amelyeknek mindegyike fellelhető a CipőMarket oldalán. Ezek a cégek méltán váltak közkedveltté, hiszen ha ezeket választjuk, egy percig sem kell kételkednünk a termékek minőségében és stílusosságában.

Ha azonban valaki előnyben részesíti a kevésbé ismert, ezáltal egyedibb darabokat gyártó márkákat, a CipőMarket webáruházban neki sem kell csalódnia. Itt ugyanis találkozhatunk kevésbé mainstream termékekkel is, mint például Marila, Walkin the city vagy Inuovo lábbelikkel is, amelyek szintén garantálják a minőséget és a kényelmet amellett, hogy egyediek is.

A széleskörű kínálat azonban többet jelent az árusított márkák nagy számánál, ugyanis nem szabad megfeledkeznünk a megvásárolható cipők és egyéb terméktípusok sokszínűségéről sem, amivel a CipőMarket elkápráztat bennünket.

Ha csak a cipőkre koncentrálunk, láthatjuk, hogy válogathatunk csizmák, papucsok, bakancsok és szandálok közül is. Természetesen ezeken a kategóriákon belül is számtalan márkával találkozhatunk, rengeteg a választási lehetőség. Ha pedig a cipőkön túl más kiegészítők után kutatunk, nincs más dolgunk, mint a menüben a pénztárcák, táskák vagy övek elnevezésű gombok valamelyikére kattintani.

Tovább szélesíti a CipőMarket kínálatát, hogy nemcsak nők számára árulnak cipőket, táskákat és pénztárcákat. Férfiak és gyerekek ugyanúgy megtalálhatják itt a számításaikat, hiszen külön menüpontot szenteltek a nekik szóló termékeknek.

2. Kedvező ár – ami mellett nem lehet elmenni

Biztosan mindenki találkozott már azzal a problémával, hogy álmai cipőjéről vagy táskájáról hamar kiderült, hogy egy vagyonba kerül, ilyesmi miatt azonban csaknem biztosan nem kell aggódnunk, ha a CipőMarket termékeit választjuk.

Ahogy megnyitjuk a webáruház oldalát, azonnal felugrik az ablak, amely a nyári vásárt hirdeti, ez azonban csak a kezdet. Külön menüpont gyűjti össze az éppen kiárusított termékeket, valamint időszakos akciókkal is találkozhatunk, amelyek mindig fel vannak tüntetve a főoldal szalaghirdetéseiben.

Nézzük például a nyári kiárusítást, amely nehezen kerülheti el a figyelmünket. A CipőMarket 30-70%-os kedvezményt kínál különböző szandálokra és papucsokra, ami különösen előnyös ajánlat a nyári melegben, ráadásul ritka is, hogy ebben az időszakban kedvező áron juthatunk hozzá efféle darabokhoz. Már csak ezért is megéri kihasználni a lehetőséget!

Ezenfelül, ahogy említettem, a menüben a Kategóriák címszó alatt találjuk a “60-70%-os kiárusítás Cipő” fület, amelyre ha rákattintunk, azonnal kihagyhatatlan ajánlatok tömkelege tárul a szemünk elé. Mindenféle színű és típusú lábbelik közül válogathatunk több oldalon keresztül, és biztosak lehetünk benne, hogy találunk kedvünkre való cipőt lenyűgözően pénztárcabarát áron. Ekkora kedvezményekkel nagyon ritkán lehet találkozni, a CipőMarket azonban mindenki számára elérhetővé teszi ezeket a csodaszép lábbeliket.

Persze nem szabad megfeledkeznünk a speciális, időszakos akciókról sem. Amikor például én az oldalon jártam, éppen szembejött velem egy hirdetés, amely szerint néhány napon át 40-50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni Jana szandálokhoz és papucsokhoz. Ez is egy olyan márka, amelyet bizonyára sokan ismernek, hiszen híres a kényelméről, minőségéről és eleganciájáról.

Az akciók azonban nemcsak a nőknek szóló termékekre vonatkoznak! Alig hittem a szememnek, amikor megláttam, hogy a Bugatti márkájú cipőkre 20-30%-os kedvezményt biztosít a CipőMarket. Ez egy vissza nem térő lehetőség minden férfi vásárló számára, így érdemes lehet kihasználni.

3. Igényes webáruház, gyors szállítás – mi kell még?

Bosszantó tud lenni, amikor szinte lehetetlen kiigazodni egy webáruház termékei között, mert maga az oldal nem átlátható – ez a probléma azonban fel sem merül a CipőMarket esetében. Itt ugyanis a menü könnyen kezelhető, a keresést segítő szűrők pedig különösen hasznosnak bizonyulnak a vásárlás során.

A menü különválasztja a női, férfi és gyerek cipőket és kiegészítőket, így azonnal leszűkíthetjük a keresett termékek körét. Továbbá ha nem cipőket akarunk nézegetni, akkor gyorsan eljuthatunk a táskákhoz, ugyanis ehhez is külön menüpont tartozik. Válogathatunk terméktípusok, de akár márkák szerint is, ez a döntés ránk van bízva, hiszen a menü mindkét keresési módra lehetőséget kínál.

Amint eljutottunk a kívánt kategória termékeihez, a továbbiakban az oldal bal oldalán található szűrőrendszer segítségével egyszerűsödik tovább a keresés folyamata. Itt ugyanis nincs más dolgunk, mint megadni, hogy milyen márkák, színek, méretek, sarokmagasságok és árkategóriák felelnek meg az igényeinknek, az oldal pedig azonnal kilistázza nekünk azokat a darabokat, amelyek teljesítik az általunk kijelölt feltételeket.

Ha pedig megtaláltuk álmaink cipőit és kiegészítőit, az utolsó lépések már igazán simán mennek. A webáruház vállal házhozszállítást, méghozzá a GLS futárszolgálaton keresztül, ami csak még megbízhatóbbá teszi az oldalt. Amennyiben csak egy terméket rendelünk, a csomagunk már 1-2 napon belül meg is érkezik, szinte alig kell rá várnunk. Ha viszont több cipőt is választunk, előfordulhat, hogy 1-4 nap alatt érkezik csak meg a rendelésünk, azonban tapasztalataim szerint még ez az idő is igazán kevésnek számít más áruházakhoz képest.

Összességében elmondhatom, hogy határtalanul boldog vagyok, amiért rátaláltam a CipőMarketre, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy cipőkért és kiegészítőkért ehhez a webshophoz forduljon!